Hotell Kneippbyn Resort Visby

Hotellet är beläget mitt på anläggningen med utsikt över havet. Hotellrummen finns med 2, 3 och 4 bäddar. Alla rum är lika stora, de ordinarie dubbelrummen har möjlighet till en extrabädd och familjerummen har en fast monterad våningssäng som fälls ner från väggen.
Incheckning från kl. 15:00 på ankomstdagen.
Utcheckning senast kl. 12:00 på avresedagen.
Rökning ej tillåten. Husdjur ej tillåtet.

Kneippbyn Resort Visby ligger vid havet strax söder om Visby. På Kneippbyn finns det ca 700 bäddar i olika kategorier och prisläge väljer du själv.

På området finns café, restaurang, gatukök, minilivs, tennisbana, äventyrsminigolf mm. Det du inte finner här hittar du i Visby. Det går direktbussar till Visby från förmiddag till sen kväll varje dag under högsäsong.

Under för-/eftersäsong (24/5-21/6, 17/8-23/8) är det begränsad service. Souvenirbutik och Piraten Kök & Bar har begränsade öppettider. Restaurang Solsidan är endast öppen för beställningar. Gatuköket samt vår livsmedelsbutik är stängda. Vecka 35, 24-30/8, är Kneippbyn Resort främst öppen i huvudsak för Svenska Brukshundsklubbens stora hundutställnings gäster, servicen är mycket begränsad och receptionen är endast öppen kontorstid för nyckelutlämning.

Bo granne med Villa Villekulla
Oavsett vilket boendealternativ som passar dig bäst så står hela Kneippbyn till ditt förfogande. När du bokar ONLINE har du förmånligt pris på en- och tvådagarskort till Kneippbyns Sommar- och Vattenland (OBS gäller endast när du bokar tillsammans med ditt boende).

Att sysselsätta familjen kommer inte att bli svårt. Frågan är om din tid kommer att räcka. Här finns massor av spännande aktiviteter, Villa Villekulla mm.

Kneippbyn är en familjeanläggning vilket innebär att samtliga som bor hos oss skall ha fyllt 18 år eller bo tillsammans med målsman. Legitimering är obligatorisk vid incheckning.

Välkomna till Kneippbyn Resort Visby- Gotlands modernaste familjeresort!

Läs mer och boka här

Kneippbyn på Facebook

Kontakta Kneippbyn

Telefon: 0498-29 61 50
E-post: info@kneippbyn.se
Webb: www.kneippbyn.se

Välj ett annat boendealternativ

All rights reserved © 2015