Välkommen till Hotell Villa Borgen i Visby

Mitt i Visby, på Adelsgatan innanför ringmuren, ligger vårt trivsamma Hotell Villa Borgen. Du bor nära affärer, restauranger och mysiga caféer. Ta dig tid att strosa runt i Visby charmiga gränder och upptäck alla sevärdheter!

Hotellet har skapats steg för steg så att varje rum har sin egen personliga karaktär. Till hotellet hör en vacker och rofylld innergård.

Vi har artonårsgräns på Hotell Villa Borgen. Rent praktiskt innebär det att vi gör ID-kontroll vid incheckning. Är du mellan 18 och 24 år får du göra en deposition som återfås när du checkar ut, om inga störande missöden uppstått. Vår ambition är att kunna erbjuda en lugn miljö, vilket uppskattas av våra gäster som därför håller god ordning.

Hotellet är öppet 1 februari till 20 december årligen. Hotellet erbjuder parkering, gratis trådlös uppkoppling samt frukostbuffé som ingår i samtliga rumspriser. Samtliga rum har TV, minikyl samt badrum med dusch och wc. Hotellet tar ej emot husdjur.

Vi ser fram emot att ha dig som gäst hos oss på Hotell Villa Borgen här i Visby!

Hotellets Logityper:

Dubbelrum:

Rum med dubbelsäng alt grand lit (140 cm).

Enkelrum:

Rum med enkelsäng.

Familjerum:

Stort rum med dubbelsäng samt två extrabäddar i bäddsoffa.

Familjerum källarvåning:

Vardagsrum med sittmöbel, duschrum med bastu, sovrum med matplats och dubbelsäng. Tre extrabäddar möjliga.

Minisvit:

Badrum och hall på entréplan, på plan två stort rum med två grand lit sängar, sittmöbel och balkong med havsutsikt.

Lägenhet:

Fullt utrustat kök, vardagsrum med TV, matplats och sittmöbel. Hall med skrivbord. WC-rum. Badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Sovrum med enkelsäng samt loft med ytterligare en enkelsäng. Två sovrum med dubbelsäng i varje. Takterrass med utemöbel.

Villa Borgen på Facebook

Kontakta Villa Borgen

Telefon: 0498-203300
E-post:  info@villaborgen.se
Webb: www.villaborgen.se

Välj ett annat boendealternativ