Välkommen till Kneippbyn Resort

Med havet nedanför klinten och med himlen som kuliss ligger Kneippbyn Resort bara ett stenkast från Visby på Gotland. Här kan du tälta eller bo i lyxig villavagn, äta en snabb grillkorv i någon av grillserveringarna eller en god middag i solnedgången på familjekrogen Solsidan. På Kneippbyns sommar- och vattenland finns attraktioner för de riktigt små, vattenrutschbanor även för de mest vågade och gocart för åksugna. Här finns också det riktiga Pippihuset VillaVillekulla från de första Pippi-filmerna, i dag med både sångstund och Pippi-teater.

Här kan du hyra stuga eller hus, campa eller bo på härligt hotell

Kneippbyn Resort är en familjeanläggning med mycket hög internationell standard. Här finns en femstjärnig camping, moderna servicehus och allt man kan behöva för en härlig upplevelse. De flesta campingtomter ligger mot havet och har både el och parabolanslutning, några har även VA. Det finns moderna stugor och hotell men även bed and breakfast för den som vill ha lite enklare standard.

Största resmålet på Gotland

Kneippbyn Resort är en stor anläggning med 600 bäddar i olika prislägen, en rad olika campingalternativ och många restauranger. Kneippbyn sommar- och vattenland är Gotlands största resmål och har årligen 80 000 besökare. Vi tar emot både familjer på semester, företag på kick off och större event och skolresor.

Läs mer och boka här

Kneippbyn på Facebook

Kontakta Kneippbyn

Telefon: 0498-29 61 50
E-post: info@kneippbyn.se
Webb: www.kneippbyn.se

Välj ett annat boendealternativ

All rights reserved © 2015